Доставка на резервни части и сервизно обслужване

Моля, изберете от следните неща:

Сервизна мрежа

Ние добре знаем, че когато се развали една машина, на стопанина ВЕДНАГА му е нужна помощ. Няма нищо по-изнервящо от това точно по средата на кампанията да се развали машината, с която работите.
Ето защо нашата главна цел е да можем да представим БЪРЗА СПЕЦИАЛИЗИРАНА ПОМОЩ. Разполагаме с 4000 артикула от резервни части на склад, които можем да доставим още същия ден.

Нашите специалисти бързо ще установят проблема и ще го отстранят без да се налага повторна намеса. Нашата философия е не само да отстраним проблема, а да го направим по най-добрия и компетентен начин, за да може той никога повече да не се появява, защото винаги е по-скъпо да решиш проблема по евтиния начин.

Оригинални резервни части

Няма по-непрактично нещо да се сменят резервни части всяка година, ако в заводското упътване са посочени 4 години като период за смяна.
Животът на оригиналните резервни части е доста по-дълъг от този на дубликатите.
Трябва да се вземе под внимание факта, че ако някъде е сложена резервна част дубликат, това повече натоварва другите части на машината.
Употребата на оригинални резервни части удължава живота на машината. Според нашите клиенти моментното спестяване не може да замести сигурната и безопастна работа на машината.